ENTRÉES // APETIZERS
Salade de betteraves, pommes vertes, fromage halloumi grillé// Beet salad, green apples, grilled haloumi cheese.
Escargots beurre à l'ail et ciboulette, tuile de cheddar vieilli // Snails with garlic butter and chives, aged cheddar tuile.
Foie gras de canard au torchon, confiture d'oignons, brioche maison // Duck foie gras, onion jam, homemade brioche.
+8$ table d'hôte
Assiette de charcuteries maison, toast chorizo // Homemade charcuterie plate, chorizo toast.
Duo de la mer (ceviche de pétoncles et huîtres) // Scallops and oysters ceviche.
12 huîtres et mignonnette à la carte uniquement // 12 oysters with mignonette à la carte only.
Pot de champignons gratinés au cheddar vieilli // Pot of mushrooms au gratin with aged cheddar.
PLATS PRINCIPAUX// MAIN DISHES
Risotto avec mozzarella de Bufflone, asperges et légumes grillés // Risotto with Buffalo mozzarella, asparagus and grilled vegetables.
Croustillant de canard, caramel salé, écrasé de pommes de terre // Crispy duck confit, salted caramel, mashed potatoes..
Morue charbonnière, bisque de homard, courge spaghetti et fondue de poireaux // Black cod, lobster bisque, spaghetti squash, leek fondue.
Onglet de boeuf, sauce choco porto, gratin dauphinois // Beef cutlet with choco porto sauce, gratin dauphinois.
Boudin noir maison, beurre de pommes, pommes de terre sarladaises, bacon // Homemade black pudding, apple butter, Sarladaise potatoes, bacon.
Duo bavette en croûte de café , patte de calmar, crème de petits pois // Duo of beef Flank steak in a coffee crust, squid leg, pea cream.
Extra 14$ en table d'hôte
Rognons de veau, légumes racines façon sarladaise, gnocchi maison au pesto // Veal kidneys, Sarladaise-style root vegetables, homemade gnocchi with pesto.
Tartelette citron yuzu // Lemon tartlet
Assiette de fromages du Québec et noix // Plate of Quebec cheeses and nuts.
Truffé au chocolat (sans gluten)
Tarte au sucre et amandes
Crème brûlée
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Excellent experience of 5 course blind tasting menu. This resto is a cute hidden gem, def recommend it. Our waiter gave us a great service, friendly and went thoroughly the different options of menu. They provide a fixed price of 4 course for $49, 5 course $59, 5 course blind tasting menu $59 (literally 2 items per course dish so its like you're getting 8-10 course dish).
J'adore ce resto, cuisine delicieuse dans une ambiance typique bistro-francais!
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A seven-course tasting menu in a good restaurant in Montreal, a real treat. This is true in almost all respects: le Bleu Raisin, besides allowing its customers to bring their own wine, boasts very reasonable prices.
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