suffisance de la direction suite à une simple remarque concernant la carte sans alcool présenté dans un biberon. Mon ami se bat contre l'alcoolisme depuis 10 ans.... manque de tact, oui c'est mignon pour une femme enceinte, oui c'est rigolo , mais un homme de 40 ans AA .... pas besoin de m'envoyer un pavé chargé de fautes, et de condescendance, un peu d'empathie svp je suis alle à votre resto plus de 10 fois depuis son ouverture .... et ai passé nombre de reserv.pour mes clients.
On a mangé là pour la première fois c'était complètement trop bon !!! Trop bon, pas trop chère, personnel très poli et gentil!!! C'est le Sport Radical des restaurants ;-)))
This restaurant is aptly named because the basement of this excellent 3rd Avenue location is a real hideout. With the capacity to accommodate 10 people, the place is perfect for intimate gatherings with family or friends, which will be enhanced by new chef Olivier Godbout’s delicious seasonal menu.
3rd Avenue in Limoilou has found its flagship restaurant in La Planque. Although the chef has changed recently (Guillaume St-Pierre left and Olivier Godbout, formerly of Le Circle, stepped in), we know that the creativity and quality remain excellent. You must come by to find out what the new chef has in store for you!
Associated producer: Fumoir Grizzly - Another one showcased on the Chefs!, the talented Olivier Godbout recently arrived as the head of La Planque, a fusion between a neighbourhood bistro and fine dining. On the menu: smoked Coho salmon and fennel relish, salted and seared sockeye salmon, deconstructed date squares.